SATRANÇ ŞÖLENİ SONA ERDİ
 50 öğrenci eğitim gördü

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları'nda devam eden satranç kurslarında eğitim gören, geleceğin satranç ustaları yarıyıl tatili öncesinde düzenlenen turnuvada boy gösterdi. Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte tertip ettiği satranç kursunda bu yıl 50 öğrenci eğitim görüyor. 3 aydır devam eden kursların ilk bölümünde perşembe ve cuma günleri düzenlenen eğitimlere katılan öğrenciler, burada satranç öğretmenleri Arif Aksüt’ten satrancın inceliklerini öğrenme imkanı buldu.

 

Sertifika töreni yapıldı

İlk dönem eğitimlerinin sömestr tatili ile birlikte sona erdiği satranç kurslarının sonunda ise bir turnuvada düzenlendi. DER-MEK’de eğitim gören 24 kursiyerin katıldığı satranç turnuvasında Ömer Talha Üdge ilk sırayı alırken, Bora Aker, Ece Kahraman Arda Sarı, Necati Kayhan ve Arif Berk Boyacıoğlu dereceye giren diğer isimler oldu. Kusachi DER-MEK binasında tertip edilen şampiyonanın son günü ise düzenlenen törenle turnuvaya katılan tüm satranççılara sertifika takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817