Seçim yarın

Kocaeli Ticareti Odası’nın (KOTO)11 Haziran’da yapılan Meclis üyeliği ve meslek komitelerinin seçimlerinin ardından yarın başkan ve yönetim kurulu seçimleri yapılacak. Seçilen 62 meclis üyesinin oy kullanacağı seçimlerde 11 kişilik yönetim kurulu, 6 kişilik disiplin kurulu ve 19 kişilik TOBB delegesi seçilecek. Seçimlerin ardından sonraki gün saat 10.00’da ise meclis divanı seçimi yapılacak. 

3 SANDIK KURULACAK
Meclis seçimlerinde büyük üstünlük sağlayan Yenilikçiler gurubundan Murat Özdğa’ın tek aday olarak girmesi beklenen seçimler saat 09.00’da başlayacak ve 17.00’de sona erecek. Seçimlerden önce saat 08.00’de Özdağ KOTO’nun altında bulunan Borsa Restoran’a meclis üyeleri ile kahvaltı yapacak. kahvaltının ardından KOTO meclis salonun fuaye bölümünde kurulacak olan üç sandıktan birincisinde yönetim, ikincisinde disiplin, üçüncüsünde ise TOOB delegeleri için oy kullanılacak. 

YÖNETİM SABAH AÇIKLANACAK

KOTO’da seçilmesine kesin gözü ile bakılan Murat Özdağ, yönetim kurulu listesini seçimler başlamadan önce açıklayacağını söyledi. meclis başkanlığına kimin aday gösterileceği noktasında ise “Tüm meclis üyeleri bu göreve layık” diyerek yanıt verirken, yarın yapılacak meclis başkanlığı seçimlerinden sonra Perşembe ya da Cuma günü devir teslim törenin yapılması planlanıyor.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817