SEDAŞ, CAMİNİN ELEKTRİĞİNİ KESTİ

AKP iktidarının özelleştirdiği, daha sonra bir türlü söz geçiremediği, bakanı, milletvekilini, valiyi bile dinlemeyen, vatandaş şikayetlerini umursamayan SEDAŞ, Körfez İlçe Atalar Mahallesi`ndeki tarihi Atalar Camii`nin elektriğini kesti. 1884 yılında yapılan tarihi Camii`nin Koruma Derneği Başkanı Zeki Nihan, SEDAŞ`ın kendilerini karanlıkta bırıktığını söyledi. Nihan, “Caminin biriken 13 bin liralık borcu, SEDAŞ`ın özelleştirilmesi öncesi bir borçtur” dedi.

 
SOĞUKTAN DONUYORUZ 
SEDAŞ`ın insafsızca davrandığını söyleyen dernek başkanı Zeki Nihan, caminin elektriklerini kesen SEDAŞ`ın cemaati soğukta bıraktığını söyledi. SEDAŞ`ın özelleştirilmeden önceki caminin elektrik borçlarını da tahsil etmek istediğini söyleyen Nihan, “Caminin geçmişten kalan 13 bin liralık borcu vardı. SEDAŞ özelleştirilmeden önceki elektrik kurumu camiiden elektrik parası almıyordu. SEDAŞ şimdi o paraları da bize borç çıkarttı. Faturayı ödeyemediğimiz için elektriklerimizi kesti. Isıtmalarımız çalışmadığı için soğuktan donuyoruz. Elektriklerimiz kesik olduğu içinde karanlıkta kaldık” dede.
 
İŞ ADAMI ARIYORUZ
Cami cemaatinin 13 bin lirayı toplayarak elektrik borcunu kapatmasının çok zor olduğunu söyleyen Nihan, “Tarihi camimize maddi durumları belli bir düzeyde olan cemaat geliyor. Bu parayı toparlayarak ödeme imkanımız çok zayıf. Bir hayırseverin ortaya çıkıp bu borcumuzu ödemesini arzuluyoruz. Soğukların başladığı böyle bir süreçte SEDAŞ`ın elektriklerimizi kesmesi bizleri çok zor durumda bırakmıştır” ifadesini kullandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817