SEDAŞLI ÇOCUKLAR TÜRKİYE DE BİR İLKE İMZA ATACAK

 

İş güvenliği mesajı içeren video yarışmasına katılan ve değerli destekleri ile elektrik dağıtım sektöründe bir ilke imza atacak olan “SEDAŞLI Çocuklara” SEDAŞ tarafından sürpriz hediyeler verilecek.

 

SEDAŞ Ailelerinin desteği ile yarışmada yer alacak çocuklar, verecekleri iş güvenliği mesajları ile elektrik dağıtım sektöründe bir ilk uygulamayı gerçekleştiren “örnek çocuklar” olacaklar. Çocukların vereceği iş güvenliği mesajlarının tüm toplumda etki yaratması ve toplumumuzda iş güvenliği konusuna karşı giderek artan duyarlılığın daha da çok artırılmasına katkı sağlaması hedefleniyor. 

 

SEDAŞ tarafından kısa videolardan oluşturulacak iş güvenliği video filmi için yarışmaya gönderilen ilk 10 video çekimindeki çocuklara, ayrıca  tüm mesajlardan  seçilen ve kısa filmde yer alacak tüm çocuklara sürpriz hediyeler,  yarışmaya katılan tüm çocuklara kısa filmde yer almasalar da teşekkür belgesi verilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817