Şehir Tiyatroları Kurdeleyle İstiklal’de
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni sezon oyunlarından “Kurdele ya da Artı Sonsuz” ile Beyoğlu İstiklal Caddesi Maya Cüneyt Türel Sahnesi’nde gerçekleştirdiği turnede alkış aldı.

 

ŞİDDET ÇEMBERİNDEKİ İKİ FARKLI KADIN

Şehir Tiyatroları sanatçısı Seçil Mutlu tarafından kaleme alınan ve şiddet çemberindeki iki farklı kadının yaşamından kesitleri konu alan tek perdelik oyunu Hayati Asılyazıcı, Nilgün Serimoğlu, Oya Gökberk, Şerif Köyan ve Nadide Küntay’dan oluşan “İsmet Küntay Seçici Kurulu”nun yanı sıra; Yeni Tiyatro Dergisi Editörü Erbil Göktaş ve kalabalık bir seyirci topluluğu takip etti.

 

ŞİDDETİN PENÇESİNDE BİR YAŞAM

Seçil Mutlu’nun hem yönetmen; hem de oyuncu olarak performans sergilediği oyunun Sanat Danışmanlığını Ozan Şahin yaptı. Toplumsal şartlandırmaların getirdiği baskı ve yönlendirmelerin erkeği de çaresizliğe sürüklemesi ile hayatın şiddeti merkeze alan bir yap-boza dönüşmesinin ironik bir dille aktarıldığı oyunun dekor- kostüm tasarımında Veysel Çıracı, ışık tasarımında Erol Dinçdemir, ses tasarımında İlker Sevüker görev alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817