SEKASEM MİLLİ JUDOCULARI AĞIRLIYOR
 2016 Rio Olimpiyatları öncesi hazırlıklarına hız katan Judo Milli takımı, uluslararası arenadaki müsabakalara ara veremeden katılmaya devam ediyor. Başarılı milli judocular Fransa ve Almanya’da yapılacak turnuvalar öncesinde çalışmalarını milli takım baş antrenörü Hüseyin Özkan öncülüğünde Kocaeli’de sürdürüyor. Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM)  judo salonunda

çalışmalarını sürdüren Ay yıldızlı milliler, günde çift idman gerçekleştiriyor.

 

İKİ ÜLKEYE GİDECEKLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı judocuları Bekir Özlü ve Emirhan Yücel’in de yer aldığı ay yıldızlı milliler 4 şubat tarihine kadar Kocaeli’de çalışmalarını sürdürecek. 6-7 Şubat tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te yapılacak olan uluslararası Grand Slam müsabakalarına katılacak olan mililer, buradan Almanya’ya geçecek. 19-21 Şubat tarihlerinde Almanya’da yapılacak Grand Prix müsabakalarının ardından milliler daha sonra yurda dönecek. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817