ŞEKER: "ER MEYDANI BENZERSİZ BİR PROJE"

Karagöllü’de toplantı

Derince’nin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar'ın merkezi olan İshakçılar'da güreşlerin yapılacağı Er Meydanı projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İshakçılar’a bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Er Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceleme imkanı buldu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve yetkililerle birlikte ilk olarak Karagöllü Mahallesi’ni ziyaret eden Şeker, burada belde sakinleri ile ormancılık, hayvancılık ve yapılan hizmetlerle ilgili istişarede bulundu.

Çalışmalar devam ediyor

Karagöllü’de gerçekleşen sohbet toplantısının ardından Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İshakçılar’da yapımı devam eden Er Meydanı alanına giderek incelemelerde bulundu. Burada yaptığı değerlendirmede Er Meydanı projesinin önemine vurgu yapan Şeker, “Ata sporumuza böylesi bir tesis kazandırdığı için başkanımız Ali Haydar Bulut’a ve ekibine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki İshakçılar, bu projenin tamamlanmasıyla birlikte güreşin yeni merkezi olacak” dedi. İlçe Jandarma Komutanlığı'nın karşısındaki alana inşa edilen ve burada daha önce yapılan Spor Kompleksi ile bir bütün olarak hizmet verecek olan Er Meydanı, tamamlanmasının ardından 3 bin 368 kişilik seyirci kapasitesiyle güreş severleri en güzel şekilde ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817