Sel suları evi yıktı
 Gece başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan sel nedeniyle Eşme sahilinde bir ev çöktü. Meyve bahçeleri sular altında kaldı.

Gece başlayan sağanak yağış, özellikle Kartepe yıkıma sebep oldu. Eşme mevkiinde derenin taşması sonucu Çekok soğuk hava deposunda bulunan yüzlerce palet ve sel suların koparttığı ağaçlar karayoluna aktı. Taşan derenin etrafında iş makineleri çalışmalarını sürdürürken, D-100 karayolunun kıyısında bulunan evler ve meyve bahçeleri de sular altında kaldı.

Sel suları bir evin yıkılmasın sebep oldu. Eşme sahilde bulunan yazlık için kullanılan bir ev yoğun yağış sebebiyle yıkıldı. Evde kimsenin olmamı büyük bir faciayı önledi. Ekiplerin bölgede çalışmaları devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817