SERİNLEMEK İÇİN HAVUZA GİREN KÖPEĞİ ZABITA KURTARDI

 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Sahipsiz Hayvanları Toplama Birimi, Yeşilova Mahallesi’nde bulunan bir süs havuzuna serinlemek için giren fakat çıkamayan köpeği kurtardı

Yeşilova Mahallesi’nde süs havuzuna serinlemek için sahipsiz bir köpek girdi. Bir süre havuzda serinleyen köpek daha sonra dışarı çıkmak istedi fakat başarılı olamadı. Uzun süre dışarı çıkmayı başaramayan köpeğe çevredeki vatandaşlar yardım etmek istediyse de köpeği dışarı çıkarmak mümkün olmadı. Bunun üzerine İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yardım istendi. Vatandaşların ihbarı üzerine ekipler kısa süre içinde bölgeye gittiler. Görevliler, önce havuza bir tahta uzattılar ardından da köpeği havuzdan çıkardılar. Havuzdan çıkartılan köpek görevlilerce tedavisi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ne bırakıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817