Sezer Hoca veda etti

8 yıl süreyle KOÜ’yü yöneten Prof.Komsuoğlu, oy verme işlemi öncesi bütün akademisyen arkadaşlarına veda etti.

HAYALLERİMDEN VAZGEÇMEDİM”

Rektör, Prof.Dr.Sezer komsuoğlu, veda niteliğindeki konuşmasında  KOÜ’nün 1992 yılında birlikte kuruldukları 15 üniversite arasında  en iyi noktada olduğunu söyledi, “Bazen rektörlük yapmayı bırakın, ayaklarımın üzerinde durmakta zorlandım. Ama hayallerimden hiç vazgeçmedim.  KOÜ bu seviyeye sizlerin sayesinde geldi.  Bundan sonra hedefimiz iyi kalpli, şefkatli gençler yetiştirmek olmalıdır. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞŞEKKÜRLER HOCAM

Eşi  Prof.Dr.Baki Komsuoğlu’nun ardından üstlendiği KOÜ rektörlüğü görevinde  8 yılı tamamlayan ve yeniden aday olamayan Prof.Dr.Sezer Komsuoğlu, çalışma arkadaşları ile vedalaştı. O artık, değerli bir hemşerimiz olarak aramızda yaşayacak. Kocaeli kentinin,  görev süresi boyunca KOÜ’yü geliştiren  Sezer Hoca’ya da  en azından teşekkür borcu bulunuyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817