Şiranlılar Başkan Köşker’i Ağırladı

Dernek merkezinde samimi ve sıcak bir ortamda karşılanan Başkan Köşker’e Gebze Belediye Meclis üyesi Muharrem Yelekoğlu, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez ve AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ile Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akgün ve Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Necati Kütük eşlik etti.

Şiranlılar Dernek Başkanı Süleyman Kaya, ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını ifade ederek, Gebze Belediyesi’nin Beylikbağı bölgesinde gerçekleştirdiği hizmet ve çalışmalarından dolayı Başkan Köşker’e teşekkür etti.

SIRADA ÜSTYAPI PROJELERİ VAR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, Beylikbağı bölgesinin dört yıl önce yaşadığı altyapı sorunlarının pek çoğunun bugün çözüme kavuşturulduğunu belirterek, “Prensip olarak kamu kaynaklarını israf etmemek için altyapısı tamamlanmayan yol ve sokaklarda üstyapı çalışmasına girmiyoruz. Bu nedenle bu bölgemizde altyapı eksikliklerinin giderilmesine öncelik verdik. Bundan böyle artık bu bölgemizde görünür üstyapı hizmetleriyle birlikte kültür ve sanat projelerine start vereceğiz. Beylikbağı bölgesine bilim sanat merkezi ile birlikte biri Ulus, diğeri de Hürriyet Mahallemizde olmak üzere iki adet kültür merkezi kazandıracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817