Siyasette ‘Körfez ruhu’

15 Temmuz sonrası oluşan ‘Yenikapı Ruhu’, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından yaşatılıyor. Başkan İsmail Baran, önceki gün önce CHP’ye ardından da MHP’ye ziyarette bulundu. Başkan Baran daha sonra AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın haftalık toplantısına katıldı. Oldukça keyifli geçen ziyaretler boyunca birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Körfez’deki dayanışmaya vurgu yapıldı.

İLÇEMİZDE YAŞATACAĞIZ

Başkan Baran’ın ilk ziyaret durağı CHP Körfez İlçe Örgütü oldu. Başkan Baran’ı CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri Tayfun Balıkçı, Fevzi Canbaz, İbrahim Fortacı ve Nilgün Solakoğlu da katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Baran, “Biz, özellikle yeni kapı ruhunu ilçemizde yaşatmaya devam ediyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin önemine vurgu yapmak gerekiyor” ifadeleri kullandı.

GERİSİ TEFERRUATTIR

Ülke olarak zor günler atlattığımızı belirten Başkan İsmail Baran, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti kolay kurulmadı. O gün de düşmanlarımız vardı, bugün de yeni düşmanlarımız çok. Üzerimize oyunlar oynanıyor ama o oyunları hiçbir zaman tutturamayacaklar. Eğer vatan söz konusuysa, parti adı yoktur. Aynı gemideyiz. Gemi batarsa, hep beraber batarız. Ama bu millet buna asla izin vermez” dedi.

KAÇAR: DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar da ziyareti nedeniyle Başkan İsmail Baran’a teşekkür ederken, “Ülkemiz gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Her hafta şehit acısı yaşıyoruz. Sevinmeyi unuttuk. Bu acıların üstesinden de elbet geleceğiz. Bir bütün olarak terör kimden gelirse gelsin, hangi amaçla yapılırsa yapılsın ona en şiddetli şekilde bir olarak cevap vermeliyiz. Terörle ilgili mücadelede hangi yasaya ihtiyaç duyulursa CHP olarak biz destek vermeye hazırız” dedi.

HENÜZ NOKTA KOYMADIK

Başkan İsmail Baran’ın daha sonra gerçekleştirdiği ziyaretin adresi MHP Körfez İlçe Teşkilatı oldu. Başkan Baran’ı, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Belediye Meclis Üyeleri Vahit Eryılmaz ve Ali Kanbur karşıladı. Ziyarette konuşan Başkan İsmail Baran, “15 Temmuz’da millet olarak bir bütün olduk, darbecilere karşı dik durduk. 15 Temmuz bitti mi? Bitmedi. Virgül koyduk sadece. Nokta koymadık. Önümüzde şimdi süreçler var. Omuz omuza o süreçleri de atlatacağız” dedi.

HALA OYUNLAR OYNUYORLAR

Yenikapı ile yakalanan ‘birliktelik ruhunun’ diri tutulması gerektiğinin altını çizen Başkan İsmail Baran, “Dünyada mazlumlara karşı tek kucak açan ülke Türkiye. Başka var mı? Yok. Onun için bu millet asil bir millettir. Tarihte destanlar yazmış, nice haclı seferlerini püskürtmüş bir milletiz. Şer güçler asla rahat durmayacak. Bu millet ne zaman yükselmeye başlasa önünü kesmek için oyunlar oynuyorlar. Özellikle sizin nezdinizse; 15 Temmuz sonrası ‘Siyasi görüşler teferruattır’ diyen ve herkesi sokağa davet eden Genel Başkanınız Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

GÜRSU: EN DÜZGÜNÜ KÖRFEZ

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu da konuşmasında; “Gerçekten ülke olarak zor bir süreç yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Bizler vatanının milletinin yanında olan insanlarız. Ama şunu açıkça dile getirmek isterim; Kocaeli’de bütün ilçeler içerisinde siyasetin en düzgün yapıldığı ilçe gerçekten Körfez’dir. Bu konuda size de teşekkür etmemiz gerekir” ifadelerini kullandı

SON ZİYARET AK PARTİ’YE

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, CHP ve MHP İlçe Teşkilatları’na yaptığı ziyaretler sonrasında AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’na da ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan Başkan İsmail Baran, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817