Siyasiler Kör Oldular

Görme engellilerin yaşadığı zorlukların anlatılmak istendiği etkinliğe, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimi ile dernek yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Tütünçiftlik merkezde viyadük altında gerçekleşen etkinliği, Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Nurettin Kaplan ve yönetimi organize ettiler. Etkinliğe katılanlara ilk olarak kısa konuşmalarla engellilerin yaşadığı sorunlar anlatıldı ve toplum olarak üzerimize düşen görevler sıralandı.

Etkinliğe katılan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve partilerin yönetimleri ile belediye başkan aday ve aday adayları katıldılar.

Konuşmalardan sonra AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna’ya göz bandı takıldı ve eline baston verildi. Bu şekilde bir an için kör olan Ramazan Tuna yolunu bulmaya çalışırken yaşadığı zorluklarla görme engellilerin sıkıntılarını bir an için yaşamış oldu. Diğer ilçe başkanları da aynı şekilde uygulamayla etkinliğe katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817