ŞOFÖRLER ODASINDAN KTO’ na ZİYARET
 Körfez Şoförler Odası Yönetiminden KTO’ na Ziyaret

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve Yönetim Kurulu üyeleri Körfez Ticaret Odası yönetimini ziyaret ederek yeni dönemlerinde başarılar diledi.

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Yöneticilerini, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Başkan Yardımcıları Sedat Zımba, Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kırcı, Mustafa Genç, Veli Yıldız ve Erkan Çağlayan karşıladı.

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, KTO Yöneticilerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “İlçemizin sorunlarının çözülmesinde daha önce de olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerekiyor. Körfez Şoförler Odası olarak İlçemiz ekonomisini canlandırmak için yapılacak her projenin destekçisiyiz.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Sizlere ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerden bu birlik ve beraberlik mesajlarını alırken bizler de heyecanlanıyoruz. Körfez’in birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bizlerin oluşturduğu birlik ve beraberlikle Körfez’e katkı sağlayacağımızı düşünüyorum.  Limanların oldukça yoğun olduğu ve bu nedenle nakliye kapasitesinin de fazla olduğu Körfez ilçemizde şoför arkadaşlarımızın sorunlarını da çözmek adına hep beraber sorunları masaya yatıracağız." diye konuştu.

Ziyaret Körfez ilçede nakliye sektöründe yaşanan sorunlar ve gelişmeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817