Söğüt, “3 Ayda Bir  Muhtarlarla Toplanacağız”

Tütünçiftlik’te Çınar Park Otel’de düzenlenen toplantıya, Şener Söğüt, AK parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, SKM Başkanı Fehmi Öztürk, ilçe yönetimi ve mahalle muhtarları katıldılar.

Şener Söğüt yaptığı konuşmada, muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu ve halka aralarında ki köprüyü kuran güçler olarak gördüklerini söyledi. Şener Söğüt, bu nedenle muhtarlarla sık sık bir araya geleceklerini ifade ederek, “3 ayda bir yapacağımız toplantılarla muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. 31 Mart sonrasında seçimi kazanarak göreve gelmemiz halinde muhtarlarla olan ilişkilerimiz daha da güçlü olarak devam edecek. Muhtarlarla meclis oluşturacağız ve ilçe için yapılması gerekenleri birlikte konuşarak gündeme taşıyacağız” dedi.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen toplantı muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanırken, özellikle 3 ayda bir buluşarak sorunların aktarılması önerisi çok beğenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817