SÖĞÜT’TEN MİLLİ HALTERCİLERE MORAL ZİYARETİ

Körfez'in Gururu Şampiyon ALTUN Ailesi

Körfez’de yaşayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Sporcusu Paralimpik Halter Türkiye Şampiyonu, bilek güreşi Türkiye 2.si Selami Altun’nun, kendisi gibi başarılı sporcu çocukları,  halterde 81 Kg yıldızlar Türkiye rekorunun sahibi , Avrupa 3.ncüsü Milli Sporcu Mert Özgür  ve 64 kg halter gençler Avrupa şampiyonu ve Mısır Turnuva Şampiyonu Berfin’i evinde ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt sporcuların her zaman yanında olacağını belirtti.


Avrupa şampiyonası hazırlıkları için  Ankara'ya gidecek olan Mert Özgür ve Berfin'e başarılar dileyen Söğüt "Ülkemizi temsil ederek turnuvaya katılmak bile önemli bir başarı göstergesidir. İnşallah Mert Özgür ve Berfin kardeşlerimiz, yine başaracaklar,şampiyonluklarına bir yenisini daha ekleyip, ay yıldızlı bayrağımızı gönlere çektirecekler." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817