SÖNMEZ“AİLE DESTEĞİ ŞART”
 CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, mahalle mahalle, köy köy ve ev ev seçim çalışmalarını sürdürürken, birlikte çalıştığı arkadaşlarının aile fertleri ile görüşmek, onlardan destek istemeyi de unutmuyor. Sönmez,  oy ve destek almaya önce aile, sonra komşu, sonra da mahalleden başlanması gerektiğine inanıyor.

 

Bu temelde CHP Adayı Yaşar sönmez, Meclis üyesi aday adayı Yasin Yılmaz’ın Atakent mahallesindeki aile fertleri ve akrabalarıyla buluştu.  

 

Samimi bir şekilde karşılanan Sönmez, yaptığı konuşmada, “Ailesinin destek vermediği bir kişi seçimde başarılı olamaz. Siz benim ailem gibisiniz. Ancak, sizin desteğiniz yetmez, önce akrabalarınızı sonra da komşularınızın desteğini sağlamalısınız. Bir oyu bile önemsemeliyiz. Daha önemlisi 30 Mart’ta sandığa gitmelerini istemelisiniz. Başarı, hep birlikte çalışırsak olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817