SP, Derince adayını tanıttı
Yerel seçimlere iki ay kala belediye başkan adaylarını açıklamaya devam eden SP’de önceki akşam Derince Belediye Başkan Adayı Veysel Korkmaz’ın tanıtımı yapıldı. SP Derince İlçe Binası’nda gerçekleştirilen aday tanıtım törenine SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, SP Derince İlçe Başkanı İlçe Başkanı Ahmet Demir ve partililer katıldı. SP Derince İlçe Başkanı Ahmet Demir, “Bu seçimlerden sonra önce Derince ve Türkiye genelinde yeniden Milli Görüş hizmet anlayışına kavuşacaktır. Biz halka hizmet hakka hizmet düsturu ile çalışıyoruz. Bizim belediyelerimizin önünde daha önce ‘rüşvet alanda veren de melundur yazısı vardı.’ İnşallah bu seçimlerden sonra bu yeniden yazılacaktır” sözleriyle açılış konuşmasını yaptı.


HİZMET EDEMEMEKTEN ÜZÜNTÜLÜYÜZ

“Biz 10 yıl Derince'ye hizmet edememekten üzüntülüyüz” diyerek konuşmasına başlayan SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ise, “Çünkü bu 10 yıl, kayıp yıllardır. Biz Derince’yi istiyoruz. Milli Görüş hizmetlerini yeniden yapmak istiyoruz. Biz Derince’de bunu yapabileceğimize yüzde 100 inanıyoruz. Çünkü Derinceli insanlar inançlı ve birbirine bağlı insanlardır” dedi.

 

HERKESTEN OY ALMALIYIZ

Daha önce başka partilere oy verenlerden oy alınması gerektiğini söyleyen Ejderoğlu, “Derince demek, Türkiye demektir. Türkiye’deki aydınlanmanın Derince’den başlayacağına inanıyoruz. Derince’yi muhakkak almak istiyoruz. Derince Belediye Başkanlığı’nı almak için daha önce AKP, MHP ve CHP’ye oy vermiş vatandaşlarımızdan oy almak zorundayız” diye konuştu.


YANLIŞLARI SÖYLEYEMİYORUZ

AKP’ye oy atanlardan ötürü hükümete bir şey söyleyemediklerini söyleyen Ejderoğlu, “Ama ne hazindir ki, AKP’lileri üzmemek için bugün hükümetin yaptığı yanlışları bile söylemekte zorlanıyoruz. Yapılan yanlışların ucu bucağı gözükmüyor. AKP’ye oy veren insanlardan ötürü biz bu iktidara söz söyleyemiyoruz ama milletimiz ne yapacağını bilir ve bilmek zorunda” şeklinde konuştu.

 

CHP, AKP’YE OY KAZANDIRMIŞTIR

Ejderoğlu, son olarak ise “Ana muhalefet partisi her yaptığı ile AKP’nin oy kazanmasına sebep olmuştur. Hakkı ve hakikati bu milletin önüne seremedi, televizyonlarda horoz dövüşü yapmışlardır. Biz Derince’de sağduyulu insanları bir araya getirip, çalışarak Derince Belediyesi’ni istiyoruz. SP’de siyaset yapmak herkesin işi değil, erlerin işidir” dedi.


ZAFER BİZİM

Belediye Başkan Adayı Veysel Korkmaz, Derince’de zafere ulaşacaklarından kimsenin kuşku duymamasını söyleyerek, “Adaylığım şahsım, teşkilatım, partim ve Derince halkına hayırlı olsun. Bu zorlu süreci kenetlenmiş, köklü partimizin, ilçe teşkilatımın ve şahsımın partimize gönül verenlerin desteği ile Derince’de zafere ulaşacağımızdan hiçbir kuşkumuz yoktur” diye konuştu.


NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORUZ

Korkmaz, “Derince’de yeni bir yönetime ihtiyaç var. Derince’yi beceriksiz başkanları ve sahip çıkmayan ilçe teşkilatları bugünkü haline getirmiştir. Derinceli hiçbir zaman halinden memnun olmamıştır. Körfez’in incisi Derince, köy olarak kalmıştır. Derince, ilçe olduğunun farkına SP ile varacaktır. Biz dersimize çalıştık, ne yapacağımızı biliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817