Spor Kompleksi Lise mi  Olacak?

Konuyla ilgili alınan bilgi ve iddialara göre Körfez Belediyesi tarafından spor kompleksi olarak başlatılan inşaat, para olmaması ve lise için yer talep edilmesi sonrasında yarım bırakıldı ve yapılan bina ile arsa milli eğitime verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’de bunun üzerine lise talebi için ilgili yerlere yazıyı iletti. Talebin uygun bulunması halinde spor kompleksi için ayrılan alandaki çalışmalar lise yapımına dönüşecek.

Kararın doğrulanması halinde spor kulüplerinin tepki göstereceği ama vatandaşların yoğun olarak istekte bulunduğu lise yapımı ile de önemli bir ihtiyacın karşılanacağı belirtiliyor.

İlimtepe’de liseye olan ihtiyaç, muhalefet tarafından da sık sık gündeme geliyor ve bu nedenle mahalleden merkeze göçlerin başladığı söyleniyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817