SPORCU FABRİKASINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
 Dış cephe çalışmaları tamamlandı

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde yapımı devam eden Sporcu Fabrikaları’nın kentimizdeki etabı Derince Yenikent Mahallesi’nde inşa ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2020 yılı ve sonrasındaki olimpiyat oyunları için sporcular yetiştirme amacıyla yapılan Sporcu Fabrikası’nda çalışmalarda sona gelinmek üzere.  Dış cephe kaplamasının tamamlandığı projede artık salonun iç kısımlarında çalışmalar devam ediyor.

 

Şehidimizin adını taşıyacak

Siirt’in Pervari ilçesinde vatani görevini yaparken şehit olan Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın adının verilmesi planlanan tesiste tüm amatör branşlar yapılabilecek. Sporcu Fabrikası’nın içerisinde 360 m2 ebatında dört adet salon ve resmi maçların oynanabileceği bir büyük salon yer alacak. Yeni yılın ilk aylarında açılması planlanan Sporcu Fabrikası ile birlikte Derince ve Kocaeli, çok önemli bir tesise kavuşmuş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817