Tahsin Tarhan Gebze’de İtfaiye Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ve bir grup partili sabahın erken saatlerinde Gebze Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek itfaiye erleri ile kahvaltıda bir araya geldiler.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, İtfaiye erleri ile yaptığı sohbette onların sorunlarını dinledi ve itfaiyecilik mesleğinin öneminden bahsetti. Tarhan, itfaiyecilerin vatandaşları zor durumlardan kurtarmak için kimi zaman kendi canlarını da tehlikeye attıklarını belirterek, kendini topluma karşı sorumlu hisseden ve büyük bir duyarlılığa sahip insanların bu mesleği yapabileceği vurgusunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817