Tahsin Tarhan’dan Eğitime Büyük Katkı

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP İl Başkanlığı binasında, İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile birlikte ilköğretim öğrencileri için hazırlanmış yeni eğitim portalını tanıttı.

Daha sonra söz alan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ise ‘Mevcut hükümet ve onların belediyeleri halkı kandırmaktan öteye gitmemiştir. İlimizde mevcut belediye, ilköğretim öğrencilerine içi boş bilgisayar dağıtarak yanıltmıştır. Biz, internet üzerinden kullanılan, bilgisayar destekli bir yazılım geliştirdik ve Milli Eğitim Bakanlığı’na da onaylattık: Adı, ‘Online Eğitim Sistemi’. www.kocaeliegitim.org sitesinden ulaşılan bu sisteme, dağıtmış olduğumuz kartlardaki şifre ile girebiliyorsunuz. Yani onların dağıtmış olduğu bilgisayarların içeriğini yeni sistemimiz ile biz dolduracağız. Bütçesinin % 12’sini tanıtım ve konaklamaya ayıran mevcut Büyükşehir Belediyesi’nin, eğitime verdiği önem ortadadır. Biz CHP olarak sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile bu bütçeyi tamamen eğitime harcayacağız’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817