TAKSİCİLER DERNEK BAŞKANINA SALDIRI

Alınan bilgi ve iddialara göre, Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nun, Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi Hızır Reis Caddesi’nde yapımına devam ettiği işyeri inşaatına dadanan hırsızlar, bir süredir çeşitli malzemeleri çalıyorlardı. Yaklaşık 10 bin lira değerinde taş kesme makinası, anahtar ve benzeri malzemelerin çalınmasından sonra bu akşam inşaatta bekleyen Mansuroğlu, iki otomobille yaklaşık 6 kişinin geldiğini gördü.

Hemen şahıslara müdahale eden Mansuroğlu, hırsızlık için geldiğini düşündüğü şahıslarla kavga etmeye başladı. Bu sırada, Mansuroğlu’nun yakınlar da inşaata gelince, şüpheli şahıslar Mansuroğlu’nu darp edip, bıçakla da hafif şekilde yaralama yaparak kaçtılar.

Durumun polise bildirilmesiyle Körfez sokaklarında kovalamaca başladı. Ekipler, verilen otomobil plakaları ile hızlı bir takip sonrasında Yarımca Atalar Mahallesi’nde şüphelileri durdurdular. 3 kişi polis tarafından gözaltına alınırken, şahıslar polise de karşı geldiler. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kavga esnasında inşaatta da önemli oranda hasar meydana geldiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817