TAŞIYICILAR YİNE VEYSEL ŞENOL DEDİLER

Kongrede Körfez Şoförler Odası Başkanı ali Karadeniz Divan Başkanlığı yaparken, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve yönetimi de seçimleri izledi.

Kooperatifin Yarımca Atalar Mahallesi’nde ki merkezinde gerçekleşen seçimde, 216 üyeden 174’ü oy kullandı. Ali Gültekin’in rakip olarak çıktığı seçimde Veysel Şenol’un beyaz listesi 91 oy alırken, mavi liste 84 oyda kaldı.

Bu sonuçlarla Veysel Şenol ve listesi bir kez daha görev alırken, genel kurulda alınan bir kararla da seçimlerin 3 yılda bir yapılması kabul edildi.

Yönetim zam istemedi

Genel Kurul’da, mali konularla ilgili kararlar da alınırken, üyelerin ödedikleri aidatlara yıllık yüzde 5 zam yapılması ve bu şekilde belirlenmesi kabul edildi. Kooperatifte üye aidatı 250 lira olarak ödeniyor. Gündemde yer alan başkan ve yardımcılarının maaşlarına zam maddesi görüşülürken, Başkan Veysel Şenol sıfır zam önerisinde bulundu. Alkışlanan bu öneri oy birliği ile kabul edildi.

Kazanan beyaz listede Yönetim Kurulu: Veysel Şenol, Oğuz Yılman, Volkan Özkan, Rıdvan Tarcan, Vural Atilla, Osman Güncan, Volkan Dağcıoğlu, Özer Akkaya ve Muammer Aladağ’dan oluştu.

Denetim Kurulunda da, Mustafa Gülcan, Necdet Erkan ve İrfan Arık yer aldı.

Marmara Kooperatifler Birliği Delegesi olarak da Veysel Şenol, Orhan Yaman ve Hasan Avcı seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817