Taşköprü Köyleri Turnuvası Başladı
 Turnuvanın başlama törenine, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Selahattin Kabadayıoğlu,Körfez Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Veysel Şenol, AKP İlçe Başkanı Osman Badem, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan, Kockid Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, Körfez Taşköprü Birlikspor Başkanı Orhan Tuna ve Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez katıldı.

Turnuvanın açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Yasin Sönmez ve İsa Taş, katılan takımlara başarı dilediler.

İlk hafta

Yalnızca Pazar günleri yapılacak olan maçlar 11 Ekim 2016’da bitecek ve ardından 18 Aralık’ta çeyrek, 25 Aralık’ta yarı, 1 Ocak 2017’de de final maçı oynanacak. Yarımca sahilde yer alan Körfez Belediyesi Halı saha tesislerinde oynanacak olan turnuvada, her hafta 5 maç oynanacak ve karşılaşmalar saat 16.45’de başlayıp, 21.45’de bitecek.

Buhafta yapılan maçlarda, Ali Hocalar Köyü 9-Geredeli Köyü 3, Cumaköy 3-Kaşıkçı Köyü 15, Korucu Köyü 3- İshakçılar Köyü 8, Oruçlar Köyü 7- Çavuşlu Köyü 3, Sipahiler Köyü 2- Arslanlı Köseler Köyü 3 şeklinde skorlar aldılar.

Turnuvanın ikinci haftasında, İshakçılar Köyü - Çavuşlu Köyü,Çıraklı Köyü - Kuşlu Köyü ,Geredeli Köyü - Turgutlar Köyü,Alihocalar Köyü - Kalburcu Köyü, Korucu Köyü - Oruçlar Köyü karşılaşacaklar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817