Tavşantepe cinayetinde 3 zanlı adliyede
 İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan cemevi mevkiine yakın bir parkta meydana gelen olayda 28 yaşındaki Ufuk Demirdaş sırtından ve ensesinden aldığı 4 kurşunla öldürülmüştü.

Cinayetin ardından katil zanlısı ve olaya karışan 3 kişi kaçmış, polis ekipleri kısa sürede zanlılardan Musa Y., Kadir U. ve Umut A.’yı gözaltına almayı başarmıştı. Zanlıların ilk ifadesinde cinayeti kabul etmedikleri öğrenilirken, cinayeti işlediği öne sürülen Kadir Y. ise her yerde aranıyor. Öte yandan zanlıların dün adliyeye sevk edildikleri ancak savcı tarafından ek gözaltı süresi verildiği için geri gönderildiği öğrenilirken, zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından bugün yoğun güvenlik önlemleri altında tekrar adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817