Tuna, ‘’Kaliteli ve iddialı  Takım kuruyoruz’’

Orhan Tuna açıklamasında, ‘’2015 yılında camiamızın zincirlerini kırarak temelini attığımız Taşköprü Birlikspor’umuza gözümüz gibi bakıyoruz. Bu sağlam temelin üzerine yeni katlar ekleyerek, uzun yıllar bölgeye ve spora hizmet edecek bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Bir taraftan her sezon kaliteli ve iddialı bir takım oluşturarak Taşköprü’müzün adını, Kocaeli’nin her köşesine duyuruyor, bir taraftan da alt yapı takımlarımızla geleceğimiz olan gençlerimizi günümüzün en büyük sorunu olan kötü alışkanlıklardan bir nebze uzaklaştırmaya çalışıyoruz. Sabahtan akşama kadar bilgisayar başında olan gençlerimizi bir nebze de olsa hayata döndürmeye çalışıyoruz. Her genç futbolcu olacak diye bir kural yok, amacımız en azından spor yapmalarını, sporun disiplini içinde, sağlıklı şekilde yoğrulmalarını sağlamaktır’’ dedi.


Tuna, spora ciddiyetle eğildiklerini de ifade ederek, ‘’İşimizi düğün yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin başında UEFA lisanslı iki hocamız bulunuyor. A takımımıza Mehmet Atay, alt yapı takımlarına İsmail Caferoğlu eşlik ediyor. Geçtiğimiz sezon A takımla beraber 5 alt yapı katagorisinde ligi tamamladık. Bu sezon kaldığımız yerden üzerine koyarak devam edeceğiz. İnşallah bu sezon takımımız  30 Eylül’de lige başlayacak. Tüm camiamızı maçlarımıza bekliyoruz. Küfürden, kargaşadan uzak şenlik havasında tribünler temenni ediyorum . Sporun, rekabetten önce centilmenlik yarışması olduğunun unutulmamasını istiyoruz. Bu hizmetleri yürütürken bizlere destek olan camiamıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817