TÜPRAŞ ANADOLU 50. YIL  LİSESİ’NDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
 Türeş Anadolu 50. Yıl Lisesi’nde, okul aile birliği, öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü Kutlamam Proğramında her kes eğlendi.

Okul Müdürü Ali Paşa Naipoğlu’nun, mahkeme kazanarak bir başka okula gitme ihtimali nedeniyle, öğrenciler ve okul aile birliği yöneticileri, kutlamaya biraz buruk katıldılar. Tütünçiftlik’te yer alan okulda düzenlenen proğram, Okul Müdürü Ali paşa Naipoğlu’nın konuşmasıyla başladı. Naipoğlu, kutsal bir meslek olan öğretmenliği ve öğrenci sevgisini dile getirdiği konuşmasıyla alkışlandı. Daha sonra öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan şiir ve şarkılardan oluşan proğramla Öğretmenler Günü kutlandı.

BURUK

Öğretmenler Günü proğramını hazırlayan okul aile birliği yöneticileri, Ali paşa Naipoğlu’nun 22  ay görev yaptığı okulu çok iyi noktalara taşıdığını belirterek, bir başka okula gitmesini istemediklerini söylediler. Okul Müdürü Ali Paşa Naipoğlu, kendi isteği dışında bir başka okula gönderilmiş ve açtığı mahkemeyi kazanmıştı. Mahkeme sonucuna göre  Atılım Anadolu Lisesi ya da Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde görev alması beklenen Ali Paşa Naipoğlu’nun seçimi merakla bekleniyor. Veliler müdürün kalması için ısrar ederken, Milli Eğitim’in mahkeme kararını uygulayıp, uygulamayacakları de bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817