TÜRKİYE’DE BÖYLE BİR HİZMET SADECE İZMİT’TE VAR
 Türkiye’de ilk olan Okul Hizmet Masası’nın okulların günlük sorunlarının giderilmesinde çok önemli bir görev üstlendiğini söyleyen yetkililer” iyi ki Okul Hizmet Masası var. Okul Hizmet Masası sayesinde okullarımızdaki sorunları hiç dert etmiyoruz. İzmit Belediyesi’ne bir telefon edip, sorunumuz anında çözüme kavuşuyor. İzmit Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

 

1 İŞ GÜNÜNÜ GEÇMEYECEK SORUNLAR

 

2014 yılı Ekim ayında kurulan ve 5 kişiden oluşan Okul Hizmet Masası’na eğitim kurumlarının yetkilileri telefonla ya da internet üzerinden sorunlarını iletebiliyorlar. Okul idarecilerinden gelen talepler kısa süre içinde değerlendirilip 1 iş gününü geçmeyecek kapı kolu, musluk değişimi, dolap montajı, boya badana, klozet tamiri, kalorifer petek bakımı, elektrik anahtar ve priz değişimi gibi sorunlar çözüme kavuşturuluyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817