U-16’lar Bursa yolcusu

U-16 Play-Off grubunu zirvede bitiren Derince Belediyespor’un Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarını oynayacağı grup merkezi belli oldu. Sarı Lacivertliler, Bursa Grubu’nda ilimizi temsil edecek

Maçlar 30 Mayıs’ta başlıyor

U-16 Play-Off B Grubu’nda mücadele eden Derince Belediyespor, grupta oynadığı 3 maçı da kazanarak 9 puanla şampiyonluğunu ilan etti ve adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı. Sarı Lacivertli gençlerin Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarının oynayacağı grup merkezi, önceki gün Hasan Doğan Amatör Evi’nde gerçekleştirilen kura çekiminde belli oldu. Kura çekimine göre; Derinceli gençler, Bursa Grubu’nda yer alacak. Müsabakalar, 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında oynanacak.

Ercan İlmaz konuştu

Derince Belediyespor U-16 Takımı Antrenörü Ercan İlmaz, ligde iyi bir mücadele örneği sergilediklediklerini ve bunun sonunda Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandıklarını belirterek “Ligde ve Play-Off’ta Derince’ye yakışır şekilde mücadele ettik ve Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandık. İşimiz daha bitmedi. Şampiyonada da en iyi şekilde mücadele ederek Derince’ye başarılı bir şekilde dönmek istiyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817