Ulaşıma büyük yatırımlar yapıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı nevzat Doğan ev ziyaretlerine devam ediyor. Zabıtan ve Karabaş Mahallelerinde gerçekleştirilen ev sohbetlerine konuk olan Başkanlar, İzmit’te yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

ESKİ MUHTARA KONUK OLDULAR

İlk olarak Zabıtan Mahallesi’nde eski mahalle muhtarı Hasan Durmuş’a konuk olan Başkanlar burada mahalleliyle sohbet etti. İzmit’te gerçekleştirdikleri çalışmaları sunum eşliğinde anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ulaşıma büyük yatırımlar yaptıklarını vurguladı.

 

TOPLU ULAŞIMA TEK MERKEZDEN KONTROL

Ulaşım ve Lojistik Ana Planı’yla kentin tamamını planladıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Toplu Ulaşım Kontrol Merkezimiz ile Kocaeli’deki bütün toplu ulaşım araçlarını kontrol ediyoruz. Yeni nesil çevre dostu otobüsleri kentimize kazandırıyoruz. Böylelikle hem tasarruf etmiş oluyoruz hem de çevremizin temiz kalmasına katkı sağlıyoruz” dedi.

 

BİR ESKİYE BİR BUGÜNE BAKIN

Türkiye’nin en güzel üst geçitlerini yaptıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Eskiyi bir hatırlayın. İtfaiyenin giremediği sokaklarımızı, caddelerimizi düşünün. Bir de bugünü düşünün. Gazanfer Bilge Bulvarı, Eski İstanbul Yolu, Miralay Mümtaz Caddesi, Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı, D-100 Uluslararası Karayolu, Seka Büyük Tüneli, Adalet Köprüsü ve daha niceleri. Bunlar kentimize yakışır insanımıza yakışır hizmetlerimizden sadece bazıları. Bizim insanımız bunları fazlasıyla hak ediyor” şeklinde konuştu.

 

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE FARKLI BİR YAKLAŞIM

Karabaş Mahallesi’nde Ali Karslı’nın evine de konuk olan Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, vatandaşlarla sohbet etti. Mahallelinin sıkıntılarını dinleyen Başkanlar, burada da çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sosyal belediyecilikte yeni yaklaşımlar geliştirdiklerini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, çalışmalarının Türkiye’deki birçok belediye tarafından örnek alındığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817