Ulaşımda işbirliği toplantısı yapıldı

KOORDİNASYON TOPLANTISI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında ulaşım ve trafik sorunları ile ilgili olarak ortak koordinasyon toplantısı düzenlendi. Sekapark Otel’de yapılan toplantıda; servis taşımacılığı, çekici kurtarıcılar ve otoparklar, toplu taşıma, ticari taksiler, denetimde işbirliği ve eşgüdüm, kar lastiği uygulaması konularında değerlendirmeler yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri birlikte hareket ederek trafikte koordinasyonu sağlıyor.

 

İŞBİRLİĞİ ARTTIRILACAK

Genel Sekreter yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Ulaşım Dairesi Başkan Vekili Salih Kumbar,  Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür yardımcısı Taşkın Geçer ve ilgili müdürlüklerin personeli toplantı sonunda yapılan çalışmalarda işbirliğinin arttırılması ve koordinasyon toplantılarının düzenli olarak tekrar edilmesine karar verildi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817