Ulaşlı Mezarlık alanında  Genel bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi
Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Belediye Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ulaşlı mezarlığı alanı içinde yabani otların kesilmesi, temizliği, kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi işlemlerini tamamlayarak Mezarlık alanında Mevsim çalışması yapmış oldu. Bu çalışmalar neticesinde Mezarlık alanındaki görsel kirlilikte ortadan kalkmış oldu.

Gölcük Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğünün İlçe genelindeki tüm mezarlıklarda gerçekleştirdiği genel bakım çalışmaları program dahilinde sürdürülürken, bu çalışmalarla Mezarlık alanlarında hem eksikler tamamlanıyor hem de rutin çalışmalar aksamadan gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817