ÜNİVERSİTE HAZİRANDA TESLİM EDİLECEK

İnşaatı halen devam eden üniversite binasının teslim tarihini açıklayan İsmail Baran, ardından da Hereke’ye 4 yıllık Hukuk Fakültesi yapacaklarını söyledi.

Yapılan açıklamaya göre Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde yapımı devam eden üniversite binasının teslimiyle, Körfez’de ilk öğrenci kabulleri 2018 yılı dönem başında yapılabilecek.

Yurt yapılacak

Ünivesite binasının teslim edilmesiyle başlayacak olan yurt ve barınma ihtiyacı için de yine Hacı Osman Mahallesi’nde, muhtarlık yanında yer alan toprak saha kullanılacak. Buraya da belediye tarafından geniş kapsamlı bir yurt binası yapılacağı, bunun için de proje çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

Hereke’ye Hukuk Fakültesi

Körfez’de, Hacı Osman Mahallesi’nden sonra Hereke’de de 4 yıllık Hukuk Fakültesi için bina yapılacağı açıklanmıştı. Projenin hazır olduğu ve önümüzdeki aylarda ihaleye çıkartılacağı söylendi. Hereke Kampüsü’nün de 2019 yılı içinde teslim edilmesinin planlandığı, İlimtepe Mahallesi için de uzun zamandır gündemde olan üniversite binasının planlamasının yapıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817