Üzülmez, Kartepeli hacıları ziyaret ediyor
 Kutsal topraklara giderek hacı olan Kartepelileri ziyaret etmeye devam eden Başkan Hüseyin Üzülmez, önceki gün de Emekevler ve Ataevler Mahalleleri’ndeydi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sırasıyla Ataevler Mahallesi’ndeki işyerinde Orhan Top’u ve Emekevler Mahallesi’ndeki evinde de Ziya Can’ı ziyaret etti.

Başkan Üzülmez’e ziyareti sırasında meclis üyeleri Ahmet Atlı, Ergül Şirin ve Kemal Timur ile koordinatör Yusuf Özdemir de eşlik etti.

Hacılığınızı Allah Kabul etsin diyerek hemşehrilerini tebrik eden Başkan Üzülmez ve beraberindekiler hacılarla sohbet edip hac farizesi sırasında yaşadığı duygu yükünü paylaştılar. Ziyaret, hurma ve zemzem suyu ikramları eşliğinde sohbet ile sürdü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817