ÜZÜLMEZ, KARTEPELİ MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Kartepe’nin muhtarları iftarda bir araya geldi. Kartepe Sukay Park’taki iftarda Başkan Üzülmez beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Arat, Muhtarlık İşleri Koordinatörü Şemistan Subaşı ile birlikte Sukay Park’ta muhtarlarla birlikte oruç açtı.

 

Kartepe manzarası ve eşsiz doğası eşliğinde göl kıyısında faaliyet gösteren Sukay Park Tesisleri’ndeki iftarda Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, dernek yöneticileri ve muhtarlar hazır bulundu. Kartepe’nin muhtarlarını iftarda ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, muhtarlara tek tek hatır sordu, hoş geldin dileklerini ifade etti.

 

Nezih ortamda hep birlikte oruç açan muhtarlar ile Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in birlikteliği iftar sonrası içilen çaylar eşliğinde teravih namazına kadar hoş sohbetle sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817