ÜZÜLMEZ'DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
 Berat kandilini kutlayan Başkan Üzülmez, “Berat Kandilinizi kutlar, Kartepeli hemşehrilerimize ve tüm İslam Alemine dostluk, bereket ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim” dedi.

 

Berat Kandili gecesinin, Müslümanlar için nefis muhasebesinin yapılacağı ve manevi olarak yıllık bilançosunu çıkarıp ona göre kendini ibra etmenin yollarının aranacağı bir milad olduğunu belirten Başkan Üzülmez, “Hata ve kusurları insan için bir vakıa olarak gören dinimiz, bundan kurtuluş yollarını göstermiştir. İşte bu yollardan birisi de Berat Kandili’dir. Bu geceyi iyi değerlendirip her zaman açık bulunan tövbe kapısından geçip, resmi formaliteye ve aracıya gerek olmadan Peygamberimiz (SAV)’in ‘Günahlarından tövbe edip temizlenen kişi, adeta hiç günah işlememiş gibidir’ müjdesine ulaşacaktır. Ancak kul haklarını ilgilendiren hususlarda hak sahipleriyle helalleşmenin gerekli olduğu unutulmamalıdır. Berat Kandili’nin eşsiz bir fırsat bilinerek belalar, musibetler, felaketler, her türlü afet, zulüm, isyan, bozgunculuk ve ülkemizin milletiyle birlikte bölünmez bütünlüğünün korunması için bir fırsat olduğu da unutulmamalıdır.

 

Berat Kandili’ni tebrik ediyor; bu gecenin, Kartepeli hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817