banner2752
banner2750
banner2776

Uzunçiftlik Aile Sağlık Merkezi Hizmete Girdi

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Emekevler Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde, daha önce Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binası olarak faaliyet gösteren binayı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis ederek, Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmaları başlanmıştı.

İNCELEME YAPILDI

Yapılan çalışmaların tamamlanması sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman beraberinde İlçe Sağlık Müdürü Dr.Harun Arslan, Emekevler Mahalle Muhtarı Mevlüt İnan, Ataevler Mahalle Muhtarı Neslihan Serim, Uzunçiftlik Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç, belediye meclis üyeleri ile birlikte incelemelerde bulundu.  

ÜÇ MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Uzunçiftlik Aile Sağlık Merkezi, Ataevler, Emekevler ve Uzunçiftlik Mahallelerine hizmet verecek. 300 m² kapalı alanda kurulan Aile Sağlık Merkezi, 7 doktor, 2 hemşirelik sağlık kadrosu ve 1 pansuman odası ile hizmete hazır.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a İlçe Sağlık Müdürü Dr.Harun Arslan, Emekevler Mahalle Muhtarı Mevlüt İnan, Ataevler Mahalle Muhtarı Neslihan Serim, Uzunçiftlik Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç, Aile Sağlık Merkezi için teşekkür ettiler.

HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Uzunçiftlik Aile Sağlık Merkezi incelemesi sonrasında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ataevler, Emekevler ve Uzunçiftlik mahallelerimize, Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet etmek üzere, eski hizmet binamızı İlçe Sağlık Müdürlüğümüze tahsis ettik. Yapılan çalışmalar neticesinde son teknoloji ile kısa zamanda Aile Sağlığı Merkezi tamamlandı. Yeni Aile Sağlığı Merkezimizin hemşehirlerimize hayırlı olmasını ve şifalar getirmesini dilerim” açıklamasında bulundu.   

KARTEPE BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA

Uzunçiftlik Aile Sağlığı Merkezi’nin de faaliyete geçmesi ile birlikte Kartepe Belediyesi’nin tahsis ve tadilat katkıları ile toplamda 8 sağlık ocağı ve sağlık merkezi Kartepelilere hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680