Vali Topaca’dan Başkan Baran’a Veda Ziyareti
 Hatay’a atanan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a veda ziyaretinde bulundu. Trabzon Orta Hisar Kaymakamlığına atanan Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’da ziyarette hazır bulundu.

Hafta başında yayımlanan valiler kararnamesiyle Hatay’a atanan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Körfez’de gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’nun yanı sıra Körfez Belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Baran, “Sayın valim sizinle çalışmaktan büyük keyif aldık. Körfezimize ve İlimize sağladığınız hizmetlerden ötürü şahsım ve Körfez halkı adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Vali Topaca, “Bizlere Her Zaman Destek Olan Körfez Halkına Teşekkür Ediyorum”

Körfez’i her zaman kendi evleri gibi gördüklerini belirten Kocaeli Valisi Ercan Topaca veda ziyaretinde, “Bizlere her zaman destek olan Körfez’e halkına, belediye başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Körfez’i sevdik ve imkanlarımız doğrultusunda hizmet etmeye çalıştık. Bu vesileyle Hatay’da da bir kapınızın olduğunu ifade ederek hakkınızı helal edin diyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Baran, “Sizinle Çalışmaktan Büyük Keyif Aldık”

Ziyaretinden ötürü Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ya teşekkürlerini ileten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sizinle çalışmaktan büyük keyif aldık. İlk günden bu yana çalışma azminiz ve yakınlığınızla bizlerin de çalışmalarına önemli katkılarınız oldu. Görev süreniz boyunca Körfezimize sağladığınız hizmetlerden ötürü şahsım ve Körfez halkı adına bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Hatay’da yeni görevinizde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu da Vali Topaca’ya teşekkür ederek, “Bugüne kadar Kaymakamlığımıza, ilimize ve ilçemize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yeriniz Hatay’da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Baran, bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü Vali Topaca’ya teşekkür ederek kahve fincanı seti hediye etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817