Vatandaşlar Çay Bahçesini Yanmaktan Kurtardı
Alınan bilgiye göre, İzmit'in merkezindeki en işlek alanlardan biri olan çay bahçesinin çay ocağı kısmında soğutma dolaplarından yangın çıktı. Dolaplarda çıkan yangın bir anda tavanda asılı olan klimaya sıçradı. Bu sırada çay ocağının yandığını gören vatandaşlar, binanın camını kırarak içeriye girdi. Camın kırıldığı bölgeden içeriye su hortumu sokan vatandaşlar, alevler tam çatıya sıçrayacakken müdahale ederek yangını söndürdü. 

110 ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken, çay bahçesinin Ramazan dolayısıyla gündüzleri kapalı olması olası bir faciayı önledi. Yangın sonrası İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Üzelmez ve Ayhan Acar çay ocağında incelemelerde bulundu.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817