Vergi Borcu Olanların Dikkatine... Aranıyorsunuz!

BORÇLU KİŞİLER İÇİN İLAN

Kocaeli Vergi Dairesi tarafından, borçlu mükelleerine çeşitli tarihlere yazılar gönderdi. Gönderilen yazılar ise şahıslar adresinle bulanmadığı için bir türlü tebliğ edilemedi. Vergi saire ise borcu kişiler ile ilgili ilan verdi.

İŞTE O İLAN

Verilen ilanda, “Vergi Dairemiz mükelleerine ait Ödeme Emirleri mükelleerin bilinen adreslerine tebliğ edilememiş olup, 213 Sayılı Vergi Usul Kanun un 103. 104. 105.ve 106. maddelerine istinaden ilanen tebliğ yapılması gerekmektedir. Bu nedenle, iş bu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren (Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren bir (bir) ayın sonunda tebliğ tarihi kabul edilir.) bir ay içinde mükellef veya vergi sorumlusunun Vergi Dairemize bizzat veya bilvekale müracaat etmeleri veyahut taahhütlü mektup veya telgraa açık adreslerini bildirmeleri halinde kendilerine süre ile kayıtlı resmi tebliğ yapılacağı aksi halde bir aylık sürenin sonunda tebliğ yapılacağı ilan olunur” ” denildi.

İlanla aranan borçluların ödemesi gereken miktarlarının çokluğu ise dikkat çekiyor.

Borçlu mükelleerin listesi için tıklayın!

https://www.ilan.gov.tr/detay-tebligat-ve-duyurular-kurumsal-tebligat-ve-duyurular-vergi-borcu-ve-ceza-ihbarnamelerinin-ilanen-tebligi-708439.html?searchText=

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817