VOLEYBOL TURNUVASINDA “SEKA YILDIZLAR” ŞAMPİYON

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında; Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliği’nin “Sağlık İçin Hareket Et” sloganı ile ortaklaşa olarak tertip ettiği, 20 takımla 213 sporcunun katıldığı, 48 maçın oynandığı “Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvasının” final müsabakasında KOÜ Sporu 3-2 yenen Seka Yıldızlar takımı Şampiyon oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlar;

-Şampiyon Seka Yıldızlar takımı madalya ve kupasını Halk Sağlığı Müdürü Dr. M.Melih KAŞTI’nın elinden aldı.

- Turnuvanın finalisti (ikincisi) olan KOÜ Spor takımı madalya ve kupasını Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Nazım MUTLU’nun elinden aldı.

- Turnuvada 3. olan Çevre Sağlığı takımı madalya ve kupasını Müdürlüğümüz Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şube Müdürü Uzm. Dr. Özge TOSUN’un elinden aldı.

- Turnuvanın 4. olan Özel Cihan Hastanesi takımı madalya ve kupasını Seka Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet DEMİREL ‘in elinden aldı.

Ayrıca Voleybol Turnuvası boyunca göstermiş oldukları performans doğrultusunda “Altın Karma” olarak belirlenen 6 sporcuya Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Sinan ÖZTÜRK tarafından madalyaları verildi.

Altın Karmaya seçilen sporculer ve takımları;

Mehmet ÇAKIR - Seka Yıldızlar takımı

Burcu ZEREN – KOÜ Spor takımı

Gökhan SARMAN – Çevre Sağlığı takımı

Serkan ANKUN – Halk Sağlığı takımı

Göksel CİVELEK – Derince Eğitim ve Araş. Hast. Takımı

Tunay KAYA – Körfez TSM takımı





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817