YAĞMURA RAĞMEN CADDE DOLDU

Soğuk ve yağmura rağmen kalabalık bir şekilde katılıma ve aday adayların desteğe gelen partililer, Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi’ni doldurdular.

Bu akşam gerçekleşen meclis üyesi aday adayı başvurusunda Esentepe Mahallesi’nden Nurcan Mert dosyasını teslim etti. Dosyayı teslim alan İlçe Başkanı Zeki Gürsu her geçen gün daha da güçlendiklerini söylerken, Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ’da seçimi alacaklarına olan inancının arttığını söyledi.


Yeni Üyeler

MHP Körfez İlçe ’de aday adayı başvurusunun yanı sıra yeni üye kayıtları da gerçekleşti. 5 yeni üye kaydı kabul edilirken, evrakları teslim alan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, çeşitli partilerden desteklerinin arttığını ve yeni katılımlar beklediklerini söyledi.

Kadın Kolları Başkanında Bayrak Teslimi

MHP Körfez’de, mevcut Kadın Kolları Başkanı Canan Öztürk, çalışmaların yoğunlaştığı günlerde yeterli zaman ayıramadığı için kendi isteğiyle görevini Özlem Zağlı ’ya devretti.

Gerçekleşen bayrak teslimi sırasında Canan Öztürk’ün onursal başkan olarak görevine devam ederek, yeni başkana her zaman destek vereceğin söyleyen Gürsu, “Görev değişimi mevcut başkanın yeterli zaman ayıramaması nedeniyle oldu. Bu yeni atama ile kadın kolları iki başkana sahip oldu, birisi her zaman desteğe hazır Canan Öztürk, diğeri de bayrağı teslim alan Özlem Zağlı oldu” dedi.

Bayrak teslimi yapıldıktan sonra Canan Öztürk’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817