YAMAN'DAN ERBAKAN VAKFI'NA ZİYARET
 Seçim çalışmalarına Çayırovada devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Çayırova Erbakan Vakfı Şube Başkanı Osman Nuri Öğüt ve yönetimini ziyaret etti. Yaman'ın önce makamında karşılayan Şube Başkanı Öğüt  ve yönetimi daha sonra sohbet odasına geçerek sohbet ettiler. Yaman, burada yaptığı açıklama da "Ülkemizin refah seviyesine ulaşması, Siyonist mücadele ile savaşması ve İslam coğrafyasının geleceği için son anına kadar mücadele eden Mücahit Necmettin Erbakan'ın yolu bizim yolumuzdur. Bu yolda üzerimize düşen her görevi layıkıyla yerine getirmek için mücadelemizi ediyoruz. Bu kutlu yolda sizlerin de bizlerin yanında olmasını isteriz."dedi.

 

DESTEK İSTEDİ

Ziyarette sıcak ilgiyle karşılanan Yaman, "Burası da bizim yuvamız, Rahmetli Erbakan Hocamızın talebeleri olarak girdiğimiz siyasette ülkemize hizmet yolunda ilerliyoruz. Onun siyasi ahlakı, ilmi bizlere her zaman yol gösterici olmuştur. Onun çizdiği yolda ilerlemeye çalışıyoruz." dedi. Yaman ayrıca son yıllarda İslam coğrafyasında akan kanların durması için bölgede önemli bir konuma sahip olan ülkemizin daha güçlü bir şekilde yoluna devam edebilmesi için AK kadroların daha güçlü bir şekilde iktidara gelmesi gerektiğini belirterek Erbakan Vakfı yönetiminden destek beklediğini söyledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817