Yanar’a Mahallesinden Büyük  Destek

Nüfusu ile ilçenin en kalabalık mahallesi olan Yeni Yalı Mahallesi’nin artan ihtiyaçları ve beklentileri karşısında sürekli aktif olarak çalışan ve her kese yardım etmeye çalışan Yusuf Yanar, yeni dönemde de halkın istekleri doğrultusunda köprü olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yusuf Yanar, mahallesinde muhtarlık için yeni adayların da olduğunu hatırlatarak, “Bir muhtarın mahallesine hakim olacak ve sorunları, insanları tanıyacak hale gelmesi bir dönemdir. Ben bu dönemi geçirdim ve mahallemde oturan insanları da mahallemi de çok iyi tanıyorum. Geçen dönem mahallemin sorunlarının çoğunu ilgili makamların ve birimlerin desteği ile çözdük. Bundan sonra da artan nüfus ve yeni dönemle birlikte gelen ihtiyaçlara göre hizmet vermeye devam edeceğiz. Muhtarlık önemli bir görev, bilgi ve tecrübe ile mahalle halkına hizmet verilebilir. Aza ekibim de hem mahalleyi tanıyan, hem de mahalle halkı tarafından sevilen insanlardan oluşuyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817