Yarar : Polisimizle iş birliği içinde olacağız.
 Gazeteciler Polis günü kutladı

 

 Kocaeli Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar , Kocaeli Demokrat Gazetesi  Körfez İlçe Temsilcisi Ahmet Yarar ve Gazeteci Doğukan Koyuncuoğlu Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak'ı ziyaret ederek Polis Teşkilatının 168. yıldönümünü kutladı.

 

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette gazeteci Burhan Yarar ,  Emniyet Müdürü Coşkun Opak’a günün anısına bir de çiçek takdim etti.

Yapılan ziyarette bir konuşma yapan Gazeteci Burhan Yarar''

 

"İlçemizin huzuru için gece gündüz çalışarak büyük bir özveri gösteren, yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde başta vatandaşlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimi tarafından takdir edilen emniyet teşkilatımıza, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımız, halk ile diyalog kurarak yürüttükleri güvenlik hizmetleri sayesinde güven duygusunun ilçede yerleşik hal almasında büyük bir rol oynamışlardır.

 

Bu görevlerini, bundan böyle de milletimizden aldıkları güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum. Başarılı çalışmalarının her zaman artarak devam etmesini diliyorum. Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümünde, zor ve zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutluyor, bir ömür boyu aile bireyleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler temenni ediyorum. Ayrıca bu önemli görevi yerine getirirlerken şehit olan aziz şehitlerimizi minnetle ve rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum." Dedi.

 

Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyen Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak ise “Polis Haftası” etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Türk Polis Teşkilatı’nın kurulduğu günden beri asayişin sağlanmasında büyük görevler ifa ettiğini dile getiren Opak, teşkilatın görevini başarı ile yaptığına dikkat çekti. Opak''

 

Halkın can ve mal güvenliğini temin etmek maksadıyla mesai mefhumu gözetmeden görev yapan polis teşkilatına suç ve suçluyla mücadelede herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini de ifade eden Emniyet Müdürü Coşkun Opak, “Kendilerine yasaların verdiği yetkiyi yine yasalar çerçevesinde başarıyla kullanan polisimiz suç ve suçluyla mücadele ediyor. Bu mücadeleyi teşkilatımız teknolojinin her geçen gün artan yeniliklerine çok rahat ayak uydurarak gerçekleştirmeye çalışıyor. İlçemizde de polis teşkilatımız başarılı görevler ifa ediyor. dedi. 


Yapılan ziyaretten çok memnun olan Emniyet Müdürü Coşkun Opak
misafirlerine tatlı ve çay ikram etti. 



Kocaeli Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar'' Fedakarca görev yapan Polis Teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz diyerek günün anısına  bir de çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817