Yarımca Nazende Açıldı

Muhteşem körfez manzara, zengin çeşit menüsü ve uzman ekibi ile öne çıkan Nazende’nin Yarımca sahilindeki mekanı normalleşme döneminde sabah 09.00 ve akşam 19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

PANDEMİ KURALLARINA HARFİYEN UYULUYOR

İşletmede İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan tüm pandemi kuralları harfiyen uygulanıyor. Mekana gelen herkesten HES kodu talep ediliyor, ayrıca müşterilerin ateşleri ölçülerek kontrol yapılıyor. İşletmede ayrıca pandemi kuralları gereği yüzde 50 kapasitesi kadar müşteri kabul ediliyor.

DİĞER ŞUBELER DE AÇILACAK

Yalnızca Körfez ilçeden değil çevre ilçelerden de müşterilerin ağırlandığı, Nazende Kafe ve Restoran’da hizmete giren Yarımca şubesinin ardından kısa zaman içinde Tütünçiftlik sahil, Kirazlıyalı ve Esentepe Mahallesi’ndeki Kıl Çadırı şubelerinin de faaliyetlerine başlaması bekleniyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817