YAŞLI ADAMIN PARASINA TENEZZÜL ETTİLER

Alınan bilgilere göre, pazara alış-verişe gelen Cuma Sarıtaş (63), bir tezgahta para ödedikten sonra cebine koyduğu cüzdanını bir daha bulamadı. Bir başka tezgahta para ödemek için elini cebine atan Cuma Sarıtaş, cüzdanının yerinde olmadığını anladı. Yankesicilerin kurbanı olduğunu anlayan Sarıtaş, hemen durumu zabıta ve polis bildirdiyse de sonuç çıkmadı. Kapalı pazardaki kamera görüntüleri de incelendi ama kalabalık nedeniyle bir sonuç alınamadı. Sarıtaş, cüzdanı içindeki paradan çok ehliyet, nüfus cüzdanı ve vize belgesine üzüldüğünü söyledi.

Güvenlik yetersiz

Kapalı pazarda güvenliğin yetersiz olduğunu söyleyen pazarcı esnafı ve vatandaşlar, az sayıdaki zabıtaların sürekli kalmadıklarını belirterek, özel güvenlik tutulması gerektiğini belirttiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817