YEMYEŞİL BİR GELECEK İÇİN FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞUYOR
 400 Adet Fidan Toprakla Buluştu

Yeşil bir kent yaratmak ve ekolojik dengeyi korumak adına Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin muhtelif yerlerine; farklı cinslerde yaklaşık 400 adet fidanın ekimi gerçekleştirdi. Emlak Konut 1.Etap Ağadere bölgesinde yapılan çalışmalar belediye ekiplerince farklı bölgelerde devam etti.

Bölgede oturan vatandaşlarla fidan dikimine eşlik ederken, Körfez Belediyesi’nin başlatmış olduğu Her Bahçeye Bir Kiraz projesini çok beğendiklerini ve Başkan Baran’ın yeşile göstermiş olduğu hassasiyeti çok beğendiklerini ifade etti.

Geleceğe Yönelik Önemli Adımlar Atılıyor

Körfez Belediyesi olarak rekreasyon alanlarından parklara, kavşaklardan refüjlere varıncaya kadar Körfez’in her metrekaresinde yeşillendirme çalışmaları yaptıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez’in daha yeşil bir kent” olması için başlatılan çalışmalara, Belediye’nin tüm kurumlarıyla birlikte ara vermeden devam ettiklerini söyledi.       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817