Yeni ilçe başkanları mazbatalarını aldı AKP’de Karamürsel ve Körfez ilçe başkanlığı görevine atanan Yıldırım ve Badem mazbatalarını aldı..

BAŞKANLAR YALNIZ BIRAKMADI
İl binasında gerçekleştirilen mazbata töreninde ilk olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine atanan Recep Demirel’e mazbatası verildi. Yıldırım’ı mazbata tesliminde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve eski ilçe başkanı Ahmet Türkel’de katıldı. Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Demirel ilçe başkanlığı aday adayı olarak birlikte Ankara’ya gittikleri isimlere teşekkür ederek, parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi. Demirel, çalışmalara en kısa süre içerisinde başlayacaklarını ve yollarına hız kesmeden devam edeceklerini aktardı.

KOYUN VE PEHLİVAN KATILMADI
Demirel’in ardından Körfez İlçe Başkanlığı görevine atanan Osman Badem’e mazbatası teslim edildi. Badem’in mazbata törenine eski ilçe başkanı Engin Koyun ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan katılmazken, Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. İl Başkanı Civelek’ten mazbatasını teslim alan Badem, “Çıtası yüksek bir partide görev alacağım. Bunun ağır bir sorumluluğu var. Ankara’ya diğer aday adayları ile beraber gidip geldik. Rekabet hissimiz yok. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Eski İlçe Başkanı Engin Koyun’a aday adaylığında başarılar diliyor, şimdiye kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İSTİFALAR YÜRÜRLÜĞE GİRDİ
Mazbata tesliminin ardından konuşan İl Başkanı Civelek ise ilçe başkanlarının sevinçlerinin bundan böyle görev bilincine dönüşeceğini söyleyerek, “İlçe başkanlarına başarılar diliyorum. Aday adayları ile birlikte kenetlenerek çalışmaya devam edeceğiz. İlçe yöneticilerinin istifalarını bugün devreye soktuk. Yeni ilçe başkanlarımız çalışmak istedikleri isimlerden yeni ilçe yönetimleri oluşturacaklar. Kocaeli’de ki 13 – 0 başarısını önümüzdeki seçimlerde de tekrarlayacağız” ifadelerini kullandı.

DİLOVASI İÇİN 3 İSİM ÖNERİLECEK
İlçe başkanı ataması yapılmayan Dilovası hakkında da konuşan Civelek, “Dilovası’nda çalışmalar devam ediyor. Bir hafta 10 gün içerisinde bir ismin ataması gerçekleştirilecek.  Genel merkez en az 3 isim istiyor. 3 isim önereceğiz. Vakit kaybetmeden bir atama gerçekleştirilecek ve ilçede çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecek” dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817